Coaching för professionell utveckling

Friska människor, som på kort sikt inte behöver bekymra sig om hur de ska överleva, behöver fortsatt utveckling. De behöver lära sig nya saker, uppnå högre mål och växa som människor. Från att ha varit del av en mer eller mindre standardiserad utveckling genom skola och utbildning, blir behoven mer och mer personspecifika. Processen vänder från att ha levererat utifrån och in, till att bli styrd inifrån och ut. Det går från ”vad får jag med mig” till ”vad behöver jag”. Professionell coaching ger individuell utveckling och är ett effektivt sätt att maximera den fortsatta lärandeprocessen.

Det blir en viktig utmaning för företag och organisationer att ge ledare, anställda och team fortsatta utvecklingsmöjligheter. Uttrycket ”att stå still är ett steg tillbaka” blir väldigt tydligt när man missar att satsa på en lärande organisation. Det gäller från dag ett, med en välplanerad start för en ny anställd, en väluppbyggd avdelningsstruktur och ledare som är bekväma i ett coachande ledarskap.

Maila contact@jalisdevelopment.com för att boka ett förutsättningslöst möte och få mer information.

Vad innebär professionell utveckling av ledare och team?

Visst är det härligt när allting flyter på på jobbet och alla trivs! Cheferna är motiverande och tydliga, medarbetarna är fokuserade och presterar, alla mår bra. Målen nås med råge varje månad och kundbasen ökar dagligen, vinsten är säkrad och effektiviteten ökar kontinuerligt. Problem och kriser som dyker upp vid horisonten ses som en utmaning att bli bättre. Lösningarna låter inte vänta på sig, allt tack vare en härlig kreativitet i organisationen. Underbart, grattis!

För de som behöver fila på något av det som beskrivs ovan så erbjuder vi coaching för professionell utveckling för alla delar av organisationen.

Välj nedan för att komma vidare.

Hur vill du ta kontakt?

Jag kommer gärna till er, eller så träffas vi i Varberg, för en spännande diskussion om hur teamcoaching kan göra skillnad för er. Teams, Skype, Zoom eller vanlig hederlig telefon går också fint. Maila contact@jalisdevelopment.com för bokning och mer info!