Personligt coachingprogram – höst

Fyll på med energi inför vintern genom att boka in dig på vårt exklusiva personliga coachingprogram i höst. Under tre månaders tid får du fullt fokus på det som behöver hända i ditt liv och de utmaningar du vill kunna hantera.

Innehåll

I den lugna trädgården Jalis Garden i Tvååker utanför Varberg, långt bort från vardagsstress och andra måsten, får du möjlighet att i strategiska och djupdykande samtal landa i det som du behöver. Du väljer ämne och samtalen varar i upp till två timmar.

Under samtalen kommer du att få tillgång till verktyg och övningar som hjälper dig vidare. Om du vill så ingår inre visualisering, för starkare motivation och tydligare uppföljning.

I det digital verktyget ”Progress. Your Way” får du dessutom tillgång till 3 webinarier under tiden som programmet pågår. Där kan du också mäta dina egna framgångar om du så önskar.

Resultat

Coachingprogrammet kommer att ge dig verktyg att definiera och fullfölja din handlingsplan. Om du genomför programmet och de övningar vi kommer överens om kommer du få perspektiv på det som är viktigt för dig och vilka möjligheter du har att ta dig vidare. Våra klienter känner sig ofta lättare, lugnare och mer fokuserade efter våra samtal.

Upplägg

Var: Vi träffas i Jalis Garden i Tvååker.

När: Upp till två timmar varannan vecka – samma veckodag och tid varje gång, bestäms vid bokning.

Hur: Kläder efter väder men vi är under tak om det behövs när det regnar.

Start: Augusti, sista anmälningsdag 10/8

Boka: Genom att maila contact@jalisdevelopment.com

Investering: Anmälningsavgift 1 500 kr inkl. moms & coachingprogram 16 500 kr inkl. moms

Annat: Behöver du ta med dig barn eller hund är de varmt välkomna att vara med oss i trädgården under tiden.

Det är möjligt att kombinera vårens coachingprogram med höstens i vårt fördjupade coachingprogram.