Vi bjuder in alla våra klienter att använda vårt digitala coachingsystem Progress. Your way. Här kan du boka och boka om dina tider, följa upp dina framgångar och ta del av extra information från din coach.

Titta också gärna på vår bloggsida, där vi har lagt upp ett par videor som beskriver coachingprocessen och andra tankar vi har runt coaching och mentorskap.

Är det något du undrar så maila oss på contact@jalisdevelopment.com så löser vi det på direkten!

Nästa steg – nu börjar det!

Har du bestämt dig för att fortsätta din utvecklingsprocess tillsammans med oss loggar du in på Progress. Your way.

Där hittar du enkelt allt du behöver.

Funktioner i det digitala coachingsystemet

Tidsbokning: Du kan enkelt boka och boka om dina tider i systemet genom kalendern som alltid är aktuell. Du ser dessutom all information om paketerbjudande och fakturor.

Journaling: Du har möjlighet att skriva ner dina reflektioner, insikter och tankar längs vägen, vilket stärker din utveckling ytterligare. Dina anteckningar finns självklart kvar efter avslutat program och du kan välja att ge din coach tillgång till det du skriver ner eller hålla det privat för dig själv.

Uppgifter: En viktig aspekt av utvecklingen är att öva in det nya beteendet och befästa förändringen i vardagen. I Progress. Your way. hittar du dina resurser, övningar och uppgifter på ett översiktligt sätt. Du och din coach kan också sätta påminnelser och följa upp efter hand.

Kommunikation: Genom att logga in på Progress. Your way. så kan du kommunicera direkt med din coach samtidigt som att allt du skickar samlas på ett ställe.

Framgång: Progress. Your way. gör i de flesta fall din förändring mätbar, så att du kan tydliggöra dina framsteg visuellt. Det hjälper dig i stunder då motivationen tryter, men också att fira dina framgångar allteftersom du når dina mål!

Måste jag logga in och hålla på?

Som så mycket i livet är grundarbetet det som förenklar och gör målet lättare att nå. Därför rekommenderar vi verkligen att du loggar in och använder de resurser som finns där för dig, men självklart kan du också ta del av vår coaching och våra mentorprogram utan att logga in. Maila oss på contact@jalisdevelopment.com så tar vi det vidare därifrån!