Företagscoach på behovsbasis

Många företag erbjuder sina anställda en möjlighet till coaching på arbetstid genom en företagscoach. Fördelarna är många eftersom coaching bidrar till en förbättrad kommunikation och tydligare målsättning. Företag som erbjuder coaching till sina anställda stöttar dem också i att hitta en balans mellan jobb, familj och fritid. På så sätt minskar sjukskrivningar och personalomsättning.

Förbättrad arbetsmiljö

Coaching på företag bidrar till att skapa hållbara arbetsmiljöer och engagerade medarbetare och ökar därmed företagens produktivitet och lönsamhet. Anställda som mår bra på jobbet skapar dessutom en bättre bild mot kunder och konkurrerande verksamheter. En nog så viktig faktor i dagens företagsklimat.

Inte alla företag har möjlighet att anställa en coach, även om utvecklingen ser ut att vara på väg åt det hållet. Därför erbjuder vi en möjlighet att anlita oss som företagscoach på behovsbasis.

Hur vill du ta hand om dina anställda?

Det finns olika modeller som ger möjlighet att anpassa coachingen efter de behov ni har. Kanske är ni konsulter som sitter lite varstans hos kund? Då passar kanske flexibel digital coaching bäst? Kanske har ni fasta arbetstider och är rätt låsta vid era lokaler? Då kanske en bestämd tid i era lokaler passar bäst? Eller jobbar de flesta hemifrån och ser fram emot att komma iväg en stund, bort från skärmar? Då kanske en walk&talk är det bästa formatet?

Maila contact@jalisdevelopment.com för mer information och ett förbehållslöst möte.