Hur kombinerar du småbarn och karriär?

De här nätverksträffarna passar dig som snart ska bli förälder eller precis har fått barn. Det spelar ingen roll om du har barn sedan tidigare eller inte.

De flesta föräldrar upplever att kärleken till barnen är något av det största som någonsin hänt dem. Det är en härlig tid när en får följa ett litet underverk på vägen mot att bli vuxen. Samtidigt går tiden när barnen är små så otroligt fort och det kan kännas som en utmaning att ta vara på den tiden till fullo. Att ge sitt barn de bästa förutsättningarna i livet är nog det som de flesta föräldrar hoppas kunna göra, men vad är egentligen viktigt?

När en sedan går tillbaka till jobbet blir det återigen en ny fas med nya förutsättningar. Vilka prioriteringar gör du för att fortsätta karriären och leverera det som du och andra förväntar dig, samtidigt som du tar hand om familjen? Vad händer med dina relationer? Vad säger du till dig själv?

I perioder kommer livet att kännas stressigt och på vägen är det lätt att tappa kontakten med sig själv och sina egna värderingar. Vi erbjuder därför en möjlighet att förbereda dig inför din tid som förälder och stöd att hitta ditt fokus under den härliga tid du har framför dig. Du får verktyg att möta rädslor och osäkerhet så att du kan känna tillit och livsglädje även i svåra situationer. Maxa tiden tillsammans med dina barn och bli den bästa förälder du kan!

Anmäl dig till det första tillfället genom att maila contact@jalisdevelopment.com senast 25/2. Du är varmt välkommen!

Upplägg

Under 5 måndagskvällar mellan 17:00 och 19:00 skapar vi ett litet community (max 12 personer). Vid varje tillfälle bjuds en specifik temaföreläsning, gemensamt lärande, samtal och fika. Varje deltagare får också tillgång till ett digitalt forum för kursmaterial, dokumentation och uppföljning.

Datum

Vi träffas varje måndag med start sista februari 2022, kl. 17:00-19:00, på Impact House, Östra Långgatan 47 i Varberg.

  • Måndag 22-02-28
  • Måndag 22-03-07
  • Måndag 22-03-14
  • Måndag 22-03-21
  • Måndag 22-03-28

Innehåll

Föreläsningarna inleder träffarna och är en interaktiv blandning av information, övningar och gruppdiskussioner. Presentationen hittar du sedan också i din kursdokumentation.

  • Den bästa föräldern – vem är det?

Hur föreställer du dig den förälder du är och vill vara. Vad innebär ansvar för dig? Vad behöver du mer av och vad måste du släppa? Hur ser din realitet ut? Vad behöver du förhålla dig till? Vilka verktyg har du att använda dig av när det behövs?

  • Optimera din tid, öka din närvaro, maximera din förutsättningar

Vilken skillnad blir det när du verkligen är närvarande och hur kommer du dit? Hur skapar du ditt flow? Hur blir dina relationer? Vad håller dig tillbaka och vad behöver du för att inte tappa bort dig själv?

  • Välj ett stöttande förhållningssätt

Hur hanterar du en backlash? Är du rädd eller nyfiken? Hur ser du på konflikter, inom dig och med dina medmänniskor?

  • Framgångsfaktorer och självledarskap

Hur kombinerar du empati och sympati? Vilka nyckelvanor stöttar dig i din vardag? När förstör du för dig själv? Vilka system är du del av och har tillgång till?

  • Drömmar och visioner

Vad blir din kombination av föräldraskap och karriär? Vad drömmer du om? Hur realiserar du det? Vem är du när du är färdig?

Gemenskap

Under varje föreläsning bjuder vi in till en gemensam reflektion blandat med styrd meditation eller visualisering. Vi avslutar med en kvällsfika tillsammans, då det också finns utrymme att ställa individuella frågor eller ta upp ett ämne som känns viktigt i stunden.

Villkor

Vi ser gärna att du är beredd att investera den tid det tar att fullfölja kursen, gruppen är liten och du blir en viktig del i gemenskapen. Varje kurstillfälle tar ca två timmar och det är fem gånger sammanlagt. Det första tillfället är kostnadsfritt så att du kan känna in om det är något för dig.  

Vi erbjuder just nu kursen för ett ”back from Corona” kampanjpris på 950kr. Vi fakturerar hela kostnaden när du bekräftar att du vill delta efter första tillfället och den återbetalas inte vid förhinder.

Anmäl dig till första tillfället genom att maila contact@jalisdevelopment.com innan den 25/2. Vill du sedan fortsätta meddelar du det på plats den 28/2 eller via mail innan nästa tillfälle.

Övrigt

Din coach Elisabeth arbetar under full sekretess så långt lagen inte kräver något annat, eller om på annat sätt fara för liv befaras. Vi arbetar med det friska i människor, coaching är alltså inget alternativ till vårdinriktningar med behandling. Du bör därför inte heller delta under pågående medicinering av psykisk sjukdom.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.