Fördjupat coachingprogram

För våra mest målmedvetna klienter erbjuder vi en möjlighet att fördjupa coachingen genom att kombinera coachingprogrammet för våren och hösten i ett exklusivt och långsiktigt program. Kombinationen av båda programmen gör arbetet mycket mer effektivt och effekten ännu mer långsiktig. Efter att fullföljt ett coachingprogram startar du nästa coaching på en ny nivå. Det fördjupade coachingprogrammet är för dig som verkligen vill att coachingen ska göra skillnad i ditt liv.

Innehåll

I den lugna trädgården Jalis Garden i Tvååker utanför Varberg, långt bort från vardagsstress och andra måsten, får du möjlighet att i strategiska och djupdykande samtal landa i det som du behöver. Du väljer ämne och samtalen varar i upp till två timmar.

Under samtalen kommer du att få tillgång till verktyg och övningar som hjälper dig vidare. Om du vill så ingår inre visualisering, för att befästa målen ytterligare.

I det digital verktyget ”Progress. Your Way” får du dessutom tillgång till 6 webinarier under tiden som programmet pågår. Där kan du också mäta dina egna framgångar om du så önskar.

Resultat

Coachingprogrammet kommer att ge dig verktyg att hantera stress och sätta dina egna mål. Om du fullföljer programmet och gör de övningar vi kommer överens om kommer du få perspektiv på det som är viktigt för dig och vilka möjligheter du har att ta dig vidare. Våra klienter känner sig ofta lättare, lugnare och mer fokuserade efter våra samtal. Genom att kombinera båda coachingprogrammen för våren och hösten efter varandra i vårt fördjupade coachingprogram får du möjlighet att hantera bakslag och fördjupa ditt lärande.

Upplägg

Var: Vi träffas i Jalis Garden i Tvååker.

När: Upptill två timmar varannan vecka – samma veckodag och tid varje gång, bestäms vid bokning.

Hur: Kläder efter väder men vi är under tak om det behövs när det regnar.

Start: Mars eller augusti

Boka: Genom att maila contact@jalisdevelopment.com

Investering: Anmälningsavgift 1 500 kr inkl. moms & coachingprogram 32 900 kr inkl. moms

Annat: Behöver du ta med dig barn eller hund är de varmt välkomna att vara med oss i trädgården under tiden.