Boka online coaching x 3 för mer klarhet och rätt beslut.

Ältar du samma problem om och om igen utan att komma vidare? Eller kan du inte riktigt prata om det du behöver med personer i din närhet? Det är lätt att snurra in sig i sina egna tankar och fastna där. Eller vara rädd att såra någons känslor eller oroa i onödan och därför inte prata om det som är viktigt. Det blir svårt att få klarhet och fatta rätt beslut. Genom att prata med någon utomstående, med fullt fokus på just dig och dina tankar, blir det enkelt att sortera ut det som är viktigt för dig.

Är det en rädsla som hindrar dig att komma vidare? Ofta försvinner de mörka skuggorna när man plockar fram dem i ljuset. Att uttala vad det är som skrämmer och tillsammans titta på vad det värsta är som kan hända skapar handlingskraft. Våra samtal grundas i empati och välvilja, du ska känna att du är på en säker plats.

Vad får du ut av tre coachingsamtal?

I det här mindre coachingerbjudandet fokuserar vi på lösningar och nästa steg för att ge dig mer klarhet så du kan fatta de beslut du behöver. Paketet kan också bokas som en uppföljning på en tidigare utvecklingsprocess.

Coachingpaketet innehåller 3 samtal och ger dig möjligheter att få fatt på det du behöver se just nu och kraft att fatta nödvändiga beslut. Online coaching x 3 ger dig ett fokuserat stöd i din personliga utveckling. Genom kraftfulla frågor, visualisering och konsekvent uppföljning får du de verktyg du behöver för att komma vidare till nästa steg. Utöver de tre coachingsamtalen online på upp till 60 min vardera ingår också vårt digitala verktyg.

Hur funkar det praktiskt?

Alla samtal sker online genom Zoom. Vi börjar med ett 30 min planeringssamtal inför din coaching. Länken skickar vi till dig när villkoren för bokningen, se nedan, är uppfyllda. För att processen ska bli så givande som möjligt för dig så rekommenderar vi ett samtal varannan vecka. Under samtalen kommer vi överens om vilken uppföljning mellan våra möten som passar dig bäst. Du bestämmer också hur du vill dokumentera dina framgångar. Om du önskar så spelar vi in samtalen, så att du kan återkomma till dem vid senare tillfälle.

Kostnaden för paketet med 30 min planeringssamtal, tre coachingsamtal om upp till 60 min vardera, tillgång till vårt digitala verktyg, uppföljning mellan samtalen enligt överenskommelse, övningar och dokumentation är 4500 kr inkl. moms. Fakturan skickas enligt avtal efter bokning av paketet.

Efter avslutad coaching kan du välja att fortfarande kunna logga in på din sida. Du har då fortsatt tillgång till det material vi har använt, dina anteckningar och inspelade samtal i vårt digitala coachingverktyg. Vi sparar bara de underlag du själv önskar att ha kvar.

Villkor

Du bokar det här paketet genom att maila contact@jalisdevelopment.com med dina kontaktuppgifter. Vi skickar en länk med en inbjudan att registrera dig och godkänna avtalet. När du har godkänt avtalet får du en faktura via den mailadress du har angett och en länk till att boka planeringssamtalet. Avtalet är bindande och beloppet skall vara betalt före första coachingsamtalet, men om du av någon anledning inte kan eller vill fortsätta efter planeringssamtalet har du möjlighet att avboka. Avtalet innehåller mer detaljer för avbokning och återbetalning.

Vill du veta mer innan du bokar ditt erbjudande?

Låter det spännande, men du har fortfarande ett par frågor? Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal nedan eller maila oss på contact@jalisdevelopment.com.