C-suite coach med internationell erfarenhet

Elisabeth Santruschitz är vår ledande coach med över 20 års internationell erfarenhet. Hon har byggt upp Jalis Development från grunden sedan starten 2017 och leder idag företaget som VD. Hon fokuserar sin tid på att utbilda grupper i autentiskt ledarskap och stressförebyggande åtgärder, coacha ledare, team och privatpersoner och utveckla företag.

Din coach Elisabeth Santruschitz
Elisabeth Santruschitz

Internationell karriär

Elisabeth är född och uppvuxen i Varberg, söder om Göteborg. Efter avslutade studier i internationell ekonomi och politik på Internationella Handelshögskolan i Jönköping fångade den europeiska energibranschen hennes intresse. Hon fick därigenom förmånen att under många år verka i flera europeiska länder med många olika kulturer. Hon har erfarenhet av att arbeta för en nystartad myndighet, väl etablerade energikoncerner och som konsult. Sedan 2017 är hon återigen baserad i Sverige med sin man och tre barn.

Mångårig erfarenhet av coaching

Mentorskap och coaching har under många år varit en viktig del av Elisabeths yrkesbana. Hon brinner starkt för att skapa livsglädje och en hållbar arbets- och livsstil för alla klienter. Särskilt glad blir hon när hon ser människor utvecklas och hitta sin egen väg.

Elisabeth är teamcoach och certifierad livscoach (ACC), med ett flertal utbildningar inom kommunikation, ledarskap, organisation och försäljning. I sitt arbete med våra klienter använder hon ett brett spektrum av erfarenheter och intuition, beprövade verktyg och övningar, tillsammans med sin empati för klientens situation.

Så här säger andra

Utan Elisabeth hade jag aldrig vågat ta den ledarroll som jag erbjöds. Hon stöttar och hjälper mig att känna mig stabil i mina beslut. Nu sover jag också mycket bättre.

Verksamhetsutvecklare,
januari 2022

Elisabeth har stöttat mig i rekryteringsprocesser och hjälpt mig tydliggöra mina/våra behov och mål för att kunna ta rätt beslut.

Företagsledare,
december 2021

Elisabeth lotsade mig, genom sin klokskap, framåt och fick mig att våga vara autentisk i mitt ledarskap.

Ekonomichef,
februari 2021

Elisabeth får mig alltid att tänka ett steg till och hjälper mig över min mentala tröskel.

Ekonomichef,
september 2020

I de coachingsamtal jag har haft med Elisabeth har hon hjälpt mig nå flera viktiga insikter om mig själv, som har lett till ökad självkännedom. Tack vare våra samtal har jag nu lättare för att nå mina mål och leva ett friare liv

Marknadschef,
augusti 2020

Elisabeth är en erfaren coach som har en exceptionell förmåga att se och förstå sammanhang bortom det uppenbara. Hon är empatisk, snabbtänkt och klok – med hennes hjälp blir allting väldigt tydligt och enkelt. Jag är glad och stolt att ha Elisabeth i mitt nätverk och kan varmt rekommendera henne som coach!”

Professionell Coach,
juni 2020

Kontakt

Du är varmt välkommen att maila oss på contact@jalisdevelopment.com.