Tid för sommar

Tid för sommar!

Nu är det tid för sommar! Ett stort tack till våra kunder och klienter för vårens alla händelser, samtal och uppdrag. Årets första halva har varit fantastisk tack vare er och vi är otroligt glada och tacksamma att vi får vara en del av era utvecklingsresor! Det är det som ger oss mening.

Det hade inte heller varit möjligt utan våra vänner, stöttepelare, ambassadörer, mentorer, coacher, samarbetspartners, läromästare, vägvisare och utmanare. Tack för inspiration, motstånd, jubel och hopp. Tack för tårar, irritation, ilska, glädje och motivation. Förlåt för våra tvivel och tillkortakommanden. Fortsätt snälla att utmana, stötta, hjälpa, fira, irritera och motivera. Vi behöver er!

Nu är det dags för oss att rå om familj och vänner, vara utomhus så mycket som möjligt, njuta av naturen och samvaro, tystnad, vila, fart och fläkt. Kort sagt, det vi behöver för återhämtning och påfyllnad.

Vi önskar er alla och oss själva ordentligt med tid för sommar! Vi längtar efter att ses med riktigt mycket energi igen när vi är åter i augusti.

Varma hälsningar,

Elisabeth

Ps. Det är fortfarande möjligt att anmäla sig till vårt coachingprogramm i höst, ta chansen nu!

Fotocred: Bildbyme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *