Boka 10 coachingsamtal om det känns som om du är på väg åt fel håll!

Det är lätt hänt att livet bara rullar på i de invanda hjulspåren och ibland är man glad bara man hänger med. Om det känns som att du sitter fast, inte har något val eller inte kommer vidare så är det kanske dags att utforska dina möjligheter? Är du väg åt rätt eller fel håll? Vad är det du drömmer om? Vem vill du vara i en värld utan begränsningar? Vad vill du uppleva, uppnå och känna?

Vad får du ut av tio coachingsamtal?

Ambitionen är att livet ska vara lätt att leva. Du ska sova gott, vara tillfreds med din plats på jorden och må bra. Det mänskliga psyket har tyvärr lättare för att lägga till än att ta bort. Därför hamnar vi ofta i livssituationer där det har blivit för mycket. Kanske behöver du hjälp att skala bort det som du inte mår bra av, eller hitta strategier att säga nej?

Eller är det så att du har så mycket mer att ge än du får utrymme att göra nu? Behöver du en push i rätt riktning? Någon som står vid din sida helt och fullt och tror på att du kan? Kanske är det dags att fylla på energinivåerna med det som gör dig gott? Är det din tur nu?

Vid större förändringar krävs det stor empati och försiktighet. Det kan göra ont att lämna gamla föreställningar, mål och drömmar. Det kan vara tungrott när den första euforin har lagt sig och självdisciplinen måste ta vid. Om förändringen hade varit enkel, hade du väl genomfört den för länge sedan?

Tillsammans närmar vi oss det som gör förändringen möjlig, hittar din motivation och drivkraft. Vi koncentrerar oss på ditt bästa jag och hur du vill leva. I alla utvecklingsprocesser kommer det dippar där det känns motigt. Då stöttar vi dig i ditt lärande om dig själv och hur du kommer vidare. Det finns inga misslyckanden, bara erfarenheter, känslor och perspektiv.

Genom kraftfulla samtal, visualisering och anpassade övningar får du de verktyg du behöver för att genomföra förändringen. Uppföljningen mellan samtalen stöttar dig i förändringsprocessen. Dokumentationen i coachingsystemet gör det tydligt hur långt du redan har kommit.

Hur funkar det praktiskt?

Alla samtal sker online genom Zoom. Vi börjar med ett 60 min kostnadsfritt planeringssamtal inför din coaching. Länken skickar vi till dig när villkoren för bokningen, se nedan, är uppfyllda. För att processen ska bli så givande som möjligt för dig så rekommenderar vi ett samtal varannan vecka. Efter de fem första samtalen brukar var tredje vecka eller en gång i månaden vara lagom. Under samtalen kommer vi överens om vilken uppföljning mellan våra möten som passar dig bäst. Du bestämmer också hur du vill dokumentera dina framgångar. Om du önskar så spelar vi in samtalen, så att du kan återkomma till dem vid senare tillfälle.

Kostnaden för paketet med 60 min planeringssamtal, tio samtal om 60 min vardera, tillgång till vårt digitala verktyg, uppföljning mellan samtalen enligt överenskommelse, övningar och dokumentation är 14000 kr inkl. moms. Fakturan skickas enligt avtal efter bokning av paketet.

Efter avslutad coaching kan du välja om du fortfarande vill kunna logga in på din sida. Du har fortsatt tillgång till det material vi har använt, dina anteckningar och inspelade samtal i vårt digitala coachingverktyg. Vi sparar bara de underlag du själv önskar att ha kvar.

Villkor

Du bokar det här paketet genom att maila contact@jalisdevelopment.com med dina kontaktuppgifter. Vi skickar en länk med en inbjudan att registrera dig och godkänna avtalet. När du har godkänt avtalet får du en faktura via den mailadress du har angett och en länk till att boka planeringssamtalet. Avtalet är bindande och beloppet skall vara betalt före första coachingsamtalet, men om du av någon anledning inte kan eller vill fortsätta efter planeringssamtalet har du möjlighet att avboka. Avtalet innehåller mer detaljer för avbokning och återbetalning.

Vill du veta mer innan du bokar ditt erbjudande?

Låter det spännande, men du har fortfarande ett par frågor? Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal nedan eller maila oss på contact@jalisdevelopment.com.