Personlig coaching för din egen utvecklings skull

Många ledare och företag tar hjälp av en coach för att utveckla ledarförmågor och drivkrafter genom forskningsbaserad kunskap, insikter och verktyg. Coaching kan dock användas inom många fler områden än de med rent affärsmässiga eller idrottsinriktade syften. Vi erbjuder därför också personlig coaching för just din egen utvecklings skull.

Vilket coachingerbjudande passar dig bäst?

Alla människor är unika i sina mål, behov och utgångspunkt i livet. Av erfarenhet vet vi att våra klienter kan nå starka insikter och komma väldigt långt på tre samtal. Men vi vet också att om det handlar om utmaningar som har funnits med under större delen av livet eller som sitter väldigt djupt behöver många ett mer långtgående arbete för att nå fram till den önskade förändringen.

Vi har därför tagit fram två olika alternativ, med olika erbjudanden.

Online coaching ger dig ett flexibelt stöd i din personliga utveckling.

Digital coaching över Zoom eller telefon är en väldigt flexibel möjlighet att få in coachingen i din vardag. Du kan boka tiderna så som det passar dig bäst och vara i din närmiljö. Kanske använder du lunchen, eller så går du en promenad efter jobbet samtidigt som du pratar med din coach.

Funderar du på vad som skulle passa dina behov? Vi har inga standardsamtal med en checklista på ämnen som vi bockar av. Däremot erbjuder vi paketlösningar för att göra det enklare för dig att boka de samtal som just du behöver för din personliga utveckling.

Tre olika online paketerbjudande

I beskrivningen av varje paketerbjudande för online coaching har vi sammanfattat några vanliga frågeställningar. Kanske känner du igen dig? Om du har frågor, eller vill att vi ska anpassa ett erbjudande för att passa dina förutsättningar är du välkommen att maila contact@jalisdevelopment.com. Tillsammans kommer vi fram till en lösning.

1) Behöver du klarhet?

Ältar du samma problem om och om igen utan att komma vidare? Eller kan du inte riktigt prata om det du behöver med personer i din närhet? Det är lätt att snurra in sig i sina egna tankar och fastna där. Eller vara rädd att såra någons känslor eller oroa i onödan och därför inte prata om det som är viktigt. Det blir svårt att få klarhet och fatta rätt beslut. Genom att prata med någon utomstående, med fullt fokus på just dig och dina tankar, blir det enkelt att sortera ut det som är viktigt för dig.

2) Står du inför ett vägval?

Det finns mycket som påverkar oss och bygger den sanning om vårt liv som vi tror på. Ibland vet man tillslut inte om det är ens egna val eller någon annans mål man följer. Om dina vägval inte bygger på dina egna värderingar, utan följer det du tror förväntas av dig blir det inte hållbart i längden. Risken för utbrändhet, ångest eller bitterhet är mycket stor om du inte följer din egen väg. Men vem är du egentligen?

3) Är du på väg åt fel håll?

Det är lätt hänt att livet bara rullar på i de invanda hjulspåren och ibland är man glad bara man hänger med. Om det känns som att du sitter fast, inte har något val eller inte kommer vidare så är det kanske dags att utforska dina möjligheter? Är du väg åt rätt eller fel håll? Vad är det du drömmer om? Vem vill du vara i en värld utan begränsningar? Vad vill du uppleva, uppnå och känna?


Personligt coachingprogram för mer intensitet

Den personliga coaching-upplevelsen förstärks när vi träffas fysiskt och platsen vi möts på ger större möjligheter till effektiva övningar. När vi ses ”på riktigt” skapas en stor trygghet som stöttar i coachingprocessen.

Vi erbjuder två olika program, men även möjligheten att kombinera båda två för ett fördjupat lärande.

Få rätt fokus och kraft att vara dig själv

Boosta dig själv i vår eller fyll på med energi inför vintern genom att boka in dig på vårt exklusiva personliga coachingprogram. Under tre månaders tid får du fullt fokus på din utveckling och de utmaningar du vill kunna hantera.

Coachingprogrammet kommer att ge dig verktyg att definiera och fullfölja din handlingsplan. Om du genomför programmet och de övningar vi kommer överens om kommer du få perspektiv på det som är viktigt för dig och vilka möjligheter du har att ta dig vidare. Våra klienter känner sig ofta lättare, lugnare och mer fokuserade efter våra samtal.

Fördjupa din utveckling

För våra mest målmedvetna klienter erbjuder vi en möjlighet att fördjupa coachingen genom att kombinera coachingprogrammet för våren och hösten. Kombinationen av båda programmen gör arbetet mycket mer effektivt och effekten ännu mer långsiktig. Efter att fullföljt vårens coachingprogram startar du höstens coaching på en ny nivå. Det fördjupade coachingprogrammet är för dig som verkligen vill att coachingen ska göra skillnad i ditt liv.

Vill du veta mer så maila oss på contact@jalisdevelopment.com eller boka ett kostnadsfritt infosamtal nedan.