Boka online coaching x 5 om du står inför ett större vägval!

Det finns mycket som påverkar oss och bygger den sanning om vårt liv som vi tror på. Ibland vet man tillslut inte om det är ens egna val eller någon annans mål man följer. Om dina vägval inte bygger på dina egna värderingar, utan följer det du tror förväntas av dig blir det inte hållbart i längden. Risken för utbrändhet, ångest eller bitterhet är mycket stor om du inte följer din egen väg. Men vem är du egentligen?

Vad får du ut av fem coachingsamtal?

Coachingpaketet med 5 samtal online ger dig möjlighet att utforska vem du vill vara. Vad är viktigt just för dig, där du befinner dig just nu. Hur vill du göra ditt vägval, vad vill du förändra, vad vill du behålla och hur vill du fortsätta att utvecklas. Det här paketet är perfekt för dig som precis har börjat fundera på om det finns något mer än den väg du först hade tänkt dig. Kanske har du precis börjat inse att det är du som har ansvar för hur du mår och att livet är för kort för att leva som någon annan tänkt? Eller har du redan nått den plats i livet du ville nå och funderar på vad som är viktigt för dig nu? Kanske har det skett en stor förändring i ditt liv som du behöver integrera och acceptera?

Du får möjlighet att utforska dina värderingar, dina starka sidor, din potential och det du drömmer om. Tillsammans utmanar vi dina sanningar om dig själv och din situation. Vi tar tag i det som håller dig tillbaka och gör upp en handlingsplan. Du får också chansen att vrida och vända på din situation ur flera perspektiv samtidigt som förståelsen för dig själv och andra ökar.

Att göra medvetna val baserade på de egna värderingarna ger ett inre lugn. Att hitta strategier för att tysta de inre kritiska rösterna ger dig kraft att fokusera på det du mår bra av. Om du kan fokusera på det som du mår bra av, blir det som ringar på vattnet. Vardagen blir lättare, din omgivning blir ljusare och livet blir gladare.

Hur funkar det praktiskt?

Alla samtal sker online genom Zoom. Vi börjar med ett 45 min planeringssamtal inför din coaching. Länken skickar vi till dig när villkoren för bokningen, se nedan, är uppfyllda. För att processen ska bli så givande som möjligt för dig så rekommenderar vi ett samtal varannan vecka. Under samtalen kommer vi överens om vilken uppföljning mellan våra möten som passar dig bäst. Du bestämmer också hur du vill dokumentera dina framgångar. Om du önskar så spelar vi in samtalen, så att du kan återkomma till dem vid senare tillfälle.

Kostnaden för paketet med 45 min planeringssamtal, fem samtal om 60 min vardera, tillgång till vårt digitala verktyg, uppföljning mellan samtalen enligt överenskommelse, övningar och dokumentation är 7250 kr inkl. moms. Fakturan skickas enligt avtal efter bokning av paketet.

Efter avslutad coaching kan du välja om du fortfarande vill kunna logga in på din sida. Du har fortsatt tillgång till det material vi har använt, dina anteckningar och inspelade samtal i vårt digitala coachingverktyg. Vi sparar bara de underlag du själv önskar att ha kvar.

Villkor

Du bokar det här paketet genom att maila contact@jalisdevelopment.com med dina kontaktuppgifter. Vi skickar en länk med en inbjudan att registrera dig och godkänna avtalet. När du har godkänt avtalet får du en faktura via den mailadress du har angett och en länk till att boka planeringssamtalet. Avtalet är bindande och beloppet skall vara betalt före första coachingsamtalet, men om du av någon anledning inte kan eller vill fortsätta efter planeringssamtalet har du möjlighet att avboka. Avtalet innehåller mer detaljer för avbokning och återbetalning.

Vill du veta mer innan du bokar ditt erbjudande?

Låter det spännande, men du har fortfarande ett par frågor? Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal nedan eller maila oss på contact@jalisdevelopment.com.