Våra erbjudande

Coaching är ett brett begrepp med många specialområden. Våra erbjudande fokuserar på professionell och personlig utveckling. Följ gärna länkarna för mer information.

Coaching för professionell utveckling

Med 20 års internationell erfarenhet av ledarskap i olika former erbjuder vi ledarskapscoaching, teamcoaching och företagscoaching. I all företagsbaserad coaching är vårt huvudfokus att skapa en lätthet i vardagen som grund. Tillsammans med våra klienter jobbar vi därför med målmedvetenhet och motivation, trygghet och förtroende, och framförallt en givande lärandeprocess. Framgångsrika klienter blir på så sätt empatiska ledare, motiverade och välmående team och hälsosamma medarbetare. Vårt samlade företagserbjudande hittar du här.

Maila contact@jalisdevelopment.com för att boka ett förutsättningslöst möte och få mer information.

Coaching för din personliga utveckling

Vi är utbildade för att coacha alla personer genom de flesta livsöden, problemområden och förändringar. Varje möte blir unikt eftersom varje klient är unik, i sin potential, i sina utmaningar, sätt att tänka, sina tidigare upplevelser och motivation. För att underlätta för dig som klient att boka det som känns rätt för dig har vi satt ihop några paketerbjudande. Här kan du läsa mer om coaching för din personliga utveckling

Vill du veta mer om oss?

Du hittar mer information om hur vi jobbar här. Vill du lära känna oss så beskriver vi mycket om hur vi tänker här. Om du vill läsa mer om våra kvalifikationer och utbildning så hittar du det här.

Har du frågor är du välkommen att maila contact@jalisdevelopment.com.